Milletvekili Barış Atay’a Kadıköy’de saldıran bir kişinin gözaltına alındığı aktarıldı

 Milletvekili Barış Atay’a Kadıköy’de saldıran bir kişinin gözaltına alındığı aktarıldı

01.09.2020 - 18:25

Güncelleme : 01.09.2020 - 18:25

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’a İstanbul’un Kadıköy ilçesinde saldıranlardan bazılarının kimliğinin tespit edildiği ve bir kişinin gözaltına alındığı aktarıldı.

 
TİP, Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde tedavi olan ve önceki gece boyunca gözlem altında tutulan Barış Atay’ın sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.

Partiden yapılan açıklamada, Barış Atay’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterildiği belirtilmiş, “Barış yoldaşımızın sağlık durumu iyidir. Dayanışma dilekleri için teşekkür ederiz” denilmişti.

Sabah’tan Sema Alim Dalgıç’ın haberine göre Atay’a saldıran 4 kişinin kimliği tespit edildi. Yapılan tespitler ardından şüphelilerden biri gözaltına alındı.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın