Barış Atay’a saldırının ilk görüntüleri ortaya çıktı

 Barış Atay’a saldırının ilk görüntüleri ortaya çıktı

02.09.2020 - 10:46

Güncelleme : 02.09.2020 - 10:49

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay’ın, İstanbul Kadıköy’de uğradığı saldırıyla ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.

 

Güvenlik kamerası kayıtlarında Atay’ın darp edildiği ve sokağın köşesinde bekleyen bir kişinin saldırıyı cep telefonuyla kaydettiği görülüyor.

 
İleri Haber’in yayımladığı görüntülere göre dört saldırgan, Barış Atay’ı darp ettikten sonra ayrı yönlere kaçışıyor.

Saldırının yaşandığı yerin tam önündeki iş yerinin güvenlik kamerasının bozuk olduğu iddia edildi. MOBESE kamerasının olmadığı sokakta yaşanan saldırıyı gören bir kameranın ise, olaydan bir gün önce fişinin çekildiği belirtiliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tecavüz zanlısı uzman çavuş Musa Orhan üzerinden hedef gösterdiği Barış Atay, pazar gecesi İstanbul’un Kadıköy ilçesinde saldırıya uğramıştı.
Öte yandan DHA’nın haberine göre, Atay’a saldırdıkları belirlenen dört şüphelinin kimliği belirlendi. Yapılan tespitlerin ardından şüphelilerden birinin de gözaltına alındığı belirtiliyor.

Yine yürütülen çalışmalar sonrası şüpheli saldırganlardan 3’ünün uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edildi. Diğer kişinin de bodyguard olarak çalıştığı öne sürülüyor.

Gözaltına alınan şüphelinin yanı sıra diğer üç şüphelinin arandığı da haberde yer alan bilgiler arasında.

YORUMLAR
Bir Yorum Yapın